Woolwich House

This house, located on the harbour front of Sydney, required substantial replanning as the lower level was cutoff from the upper two levels creating a space that was not utilized properly. We replanned it by punching a void into the centre of the building which created both a visual and physical connection as well as bringing light to the lower level, now used as an entertaining area off the pool.

Subtle curves were introduced throughout the building to soften the hard edges, in particular, a sweeping curve at the entrance guides the eye to the harbour

bridge view. This house was created for a family of four children, each with their own personality. Keeping this in mind, we created each bedroom with its own ensuite as the client wanted them to have their own separate space that each belonged to them.

Hollier Studio | info@hollierstudio.com.au | +61 414 754 482

Randwick, sydney

  • Instagram